Om Café på bit

STANS STÖRSTA VARDAGSRUM I SKELLEFTEÅ

FIKA – SPELA – SHOPPA
Måndag 11-20 | Tisdag – Lördag 11-22
Söndag 11-20

 

VI HAR BLANDAT IHOP CAFE, SPEL OCH BUTIK I ETT
2014 lärde Totte och Markus känna varandra och redan efter ett par veckors bekantskap kände dem att de ville förverkliga sitt unika koncept. Bara ett par månader senare slog dem upp portarna för första gången i en 70m2 stor lokal. Idag är dem i sin tredje lokal med över 300m2 tv-spel, arkad, VR, butik och utsökt fika!

 

 

 

KONSOLER
Vi har konsoler från 8-bit till det allra senaste med över 2000 unika titlar att välja mellan. Vi har även 100m2 stor arkadhall fyllt med bl.a. flipper, arkad, bilsimulator, airhockey, dansmaskin och Virtual Reality.

 

 

 

FIKA & SÄLLSKAP
Vi har stans godaste fika! Kom gärna och bedöm själv. Mycket är hembakat och vi harmånga alternativ för allergiker. Det finns även mat för den som är extra hungrig, t.ex. tacotallrik och focaccias i olika varianter.

 

 

 

BUTIK & REPARATION
Vi säljer även TV-spel om du inte vill spela här. Vi handlar mycket med begagnat, men även nya spel hittar hit. I övrigt så har vi även mängder med konsoler och tillbehör till salu.

Vi erbjuder dessutom reparationer och restaureringar av olika slag för de flesta konsoler och tillbehör.

 

 

 

BLI MEDLEM HOS OSS!
Är du hos oss ett par gånger i månaden kan det vara mycket prisvärt!

För TV-spel betalar man bara vad det kostar att spela en timme för att få spela hela dagen! På flipperspel och VR gäller halva priset och du har även 20% på allt ät och drickbart!